söndag 2 maj 2010

Dags för träff!

Vi träffas hos A.H på onsdag kl. 18.30. Har du hunnit läsa klart? Det har jag! Vad jag tyckte? Det får du veta på onsdag!



3 kommentarer:

GF sa...

Hej,

Det har varit många datum aktuella för nytt möte i Litteraturklubben. Bestämt datum är 3 juni, men det var någon/några som inte kan då. Eftersom det blev så många mail har jag raderat alla. Nu har jag gjort en ”doodle” och skrivit in aktuella datum. Ett första möte vecka 21, 22 eller 23. Om jag minns rätt pratade vi också på att gå ut veckan innan midsommar, alltså satte jag upp några förslag den veckan också. Gå in på länken, skriv in ditt namn (det står mitt namn i den vita rutan nu), aktuella datum och spara.

http://www.doodle.com/kpfby8pvypb7ssnm



Just nu läser jag en bok som heter Till fots i Huddinge. Sällan hittar man böcker vars titel så precist beskriver dens innehåll. Apropå den boken, vi har ju pratat om en litterärt inspirerat resa, här finns billiga tips på resor från en halvtimme och uppåt till flera dagar (om man har goda skor, ryggsäck och tält).

Okej då, här är andra tips: Vi har bland många andra nämnd: Jane Austen (vilken bok?), Mustafa Can Tätt intill dagarna. Själv har jag lust att läsa något av P.O. Enquist, adlibris har många titlar i pocket.

Har lagt detta inlägg på vår blogg, vi fortsätter kommunikationen där.

//GF

GF sa...

Vad med å lese noe av Moa Martinsson? //GF

annannadesign sa...

Jag läser gärna alla dina förslag. Mor gifter sig är jag sugen på att läsa om - var väl i 20-årsåldern sist... Tätt intill dagarna står i hyllan och väntar...
Jag har fyllt i enkäten.