söndag 24 augusti 2008

Ändrat datum!

Tänkte bara påminna om att vi ses den 27 istället för den 28. Och vi kommer att vara hos AH istället för hos A. Jag längtar!! Och tar med mig ett bokförslag. Gör det du också!

Kram!

6 kommentarer:

GF sa...

Hej! Det var jättetrevligt att träffas igen efter sommaren. Jag beklagar att jag var väldigt negativ till Maria Ernestams bok, ordvalget var kanske lite väl starkt. Det är oavsett mycket givande att ha samtal om böcker, och andra ämnen vi Nu kastar vi oss över nästa bok. GF

GF sa...

...Det blev en förkortat mening. Läs så här: ---,och andra ämnen som berör oss.

GF sa...

Hej!
Jag har kommit halvvägs i "svart flicka, vit flicka". Tycker mycket om boken. Trots tragiska öden är det en osentimental berättelse, och det är nog i min smak.

GF sa...

....GF var det som skrev förra kommentar GF igen

GF sa...

....men sluter den kanske lite sentimentalt. Vad tycker ni?

Jag undrade medan läsningen fortskred vad boken EGENTLIGEN handler om. Men i epilogen avslöjar ju forfattaraen det själv, så det blev ingen mening för mig att komma med någon "analys".
GF

Anonym sa...

Själv har jag kommit ca 40 sidor - och än har jag inte kommit in i den. Motstår impulsen att lägga den ifrån mig hela tiden. Har bara läst en bok av Oates tidigare - och den gillade jag jättemycket!
Jaja, ger den ett par chanser till - eller så tänker jag som så, "att om G.F. gillar den - då kan ju inte jag gilla den..."
//AK